Témoignage

EDM

De beste beslissing van 2015.
Tabacstop
Mijn contactname met Tabakstop was de beste beslissing die ik in 2015 genomen heb.
Al had ik spijtig genoeg wel geen slechter moment kunnen uitkiezen om te stoppen met roken.

September 2015 was één van de moeilijkste maanden in mijn leven op persoonlijk vlak. Waarom ik precies toen de beslissing nam om te stoppen, snap ik eigenlijk zelf nog niet.
Maar het overlijden van mijn vader aan kanker zal hier absoluut het keerpunt voor zijn geweest. Ik wou niet hetzelfde pad van jarenlange ziekte bewandelen zoals hij deed.
Het blijft altijd een dubbeltje op zijn kant, maar de sigaretten uit je leven bannen is de eerste en beste stap naar een gezonder leven!

Ik rookte ongeveer 10 à 15 sigaretten per dag en had schrik om vooral die gewoonte te gaan missen. Op het werk die pauzes nemen, voor en na het eten,…
Mijn begeleidster van Tabakstop heeft me vanaf het intake gesprek goed ingelicht over alle dingen die ik zou gaan voelen, over de afkickverschijnselen, over de middeltjes om je daartegen te verzetten en hoe je die gewoonte van roken kan gaan doorbreken.
Het feit dat er iemand contact met je blijft nemen om je situatie te volgen helpt bijzonder goed.
Als overgangsmiddel heb ik de Nicorette spray gekozen, omdat deze toch meer controle geeft op de hoeveelheid nicotine die je niet of wel nodig hebt. Het was in dat opzicht ook een geweldig product om die eerste weken mee door te komen.

Tot op vandaag ben ik nog steeds rookvrij!
Dus iedereen die dit leest kan het ook.
Het belangrijkste punt is dat je het zelf echt helemaal wilt waarmaken.

30