Témoignage

Georges

Sigaretten kostten mij zo'n 150 euro per maand
Avantages financiers
Tabacstop
Er ging bijna een pakje per dag door. De eerste sigaret steevast na het ontbijt. En als ik niet kon slapen, stak ik er ‘s nachts ook nog eentje op. Ik heb uitgeteld dat sigaretten mij zo’n 150 euro per maand kostten. Toen heb ik gezegd: Georges, dat is erover! En in januari verloor ik ook nog eens een goede vriend aan keelkanker. Ja, dat heeft ook meegespeeld in mijn beslissing.
Een andere vriend van mij is zo lief om mij elke donderdag mijn boodschappen te brengen. En elke keer plaagde hij mij weer: Georges, het stinkt hier! Alles tezamen heeft me dat de moed gegeven om het te proberen. Mijn gezondheid, de centen en kunnen tonen aan mijn vriend dat ik er genoeg karakter voor heb.

Ik heb op de televisie een reclamespot gezien met het gratis nummer van Tabakstop. Ik heb gebeld. Op 7 januari was het gedaan.

Ik moet bekennen dat ik in het begin van de ontwenning soms mensen met een sigaret volgde in de gang, om een beetje rook in te ademen. Ik heb terug adem nu, en tabaksgeur begint mij tegen te steken, te storen zelfs.
79